Круглий стіл «Термомодернізація будівель. Сучасний стан. Проблеми та перспективи».

PICT0021.JPG12 листопада 2015 року в рамках Міжнародного конгресу «Інституційні та технічні аспекти реформуваня житлово-комунального господарства» за підтримки Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України успішно проведено круглий стіл на тему: «Термомодернізація будівель. Сучасний стан. Проблеми та перспективи».

З вітальним словом до присутніх звернувся Новак Ігор Євгенійович, заступник директора Департаменту з питань проектування об’єктів будівництва, технічного регулювання та науково-технічного розвитку – начальник відділу координації науково-технічних робіт Мінрегіону та презентував доповідь на тему: «ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ СИСТЕМИ ТЕХНІЧНОГО РЕГУЛЮВАННЯ У БУДІВНИЦТВІ»

Багатогранність теми круглого столу була підкреслена та проілюстрована у вступному слові та доповіді «ОСНОВНІ ПОЛОЖЕННЯ ПЛАНУ НАЦІОНАЛЬНИХ ДІЙ З ПІДВИЩЕННЯ ЕНЕРГОЕФЕКТИВНОСТІ ІСНУЮЧОГО ФОНДУ ЖИТЛОВИХ ТА ГРОМАДСЬКИХ БУДІВЕЛЬ» Фаренюка Г.Г., директора ДП НДІБК, який наголосив що термомодернізація - це комплекс заходів по утепленню будівлі та модернізації інженерних систем з метою їх приведення у відповідність до сучасних вимог з енергоефективності.

Також свої доповіді презентували:  

  • Максимов А.С., завідувач відділом термомодернізації та енергозбереження у будівництві «ТЕРМОМОДЕРНІЗАЦІЯ: ПРОБЛЕМИ ПРОЕКТУВАННЯ ТА БУДІВНИЦТВА. ДСТУ Б В. 3.2-3:2014 «НАСТАНОВА З ВИКОНАННЯ ТЕРМОМОДЕРНІЗАЦІЇ ЖИТЛОВИХ БУДИНКІВ»;

  • Дюжилова Н.О., директор ДП "Український науково- дослідний і проектно-конструкторський інститут будівельних матеріалів та виробів "НДІБМВ" «СУЧАСНІ ЕФЕКТИВНІ БУДІВЕЛЬНІ МАТЕРІАЛИ ТА ВИРОБИ ДЛЯ МОДЕРНІЗАЦІЇ БУДІВЕЛЬ» та ін.

В роботі круглого столу взяли участь представники профільних державних структур, громадських організацій, компаній виробників будівельних матеріалів та компаній-забудовників.

Круглий стіл на високому науковому та організаційному рівні став ареною жвавих дискусій, обміну думками із сподіванням на подальшу плідну співпрацю.



PICT0005.JPGPICT0007.JPG

PICT0008.JPGPICT0023.JPG

PICT0028.JPGPICT0048.JPG

Членство в громадських організаціях