INTERNATIONAL EPS FORUM 2019

    У науково-практичній конференції «International EPS Forum 2019»*, окрім Асоціації «Виробники пінопласту» України,  взяли участь асоціації виробників пінопласту Австралії, Японії, Китаю, Тайваню, Філіпін, Німеччини, Австрії, Литви, Данії.

  На конференції деталізувались переваги EPS, як утеплювача, демонструвався зразок зовсім негорючого пінополістиролу та наголошувалось на зростанні застосування пінопласту і в Європі, і в Азії. 

   На форумі директор ДП НДІБК Геннадій Фаренюк поділився досвідом щодо участі у Семінарі з композитних систем для зовнішньої теплоізоляції (ETICS), який проходив у жовтні цього року у Ліверпулі, Велика Британія, в рамках  засідань Технічної та Координаційної комісій  Європейського союзу з технічних ухвалень у будівництві (UEAtc). Геннадій Фаренюк наголосив також на необхідності перегляду застарілих нормативних актів та документів, вимог як до якості виробів, так і до систем утеплення ETICS.

 На форумі доктор технічних наук, професор Геннадій Фаренюк виступив з доповіддю «Експериментальна оцінка факторів надійності ETICS»


_______________
    *EPS (пінополістирол) – це легкий і щільний утеплювальний матеріал, заснований на пінопласті. EPS є одним з найбільш ефективних ізоляційних матеріалів у співвідношенні ціни і якості. Плити легкі, з ними зручно працювати, вони мають високі  показники теплового опору та вологостійкості, звуконепроникність та вітрозахисну дію, довговічність, не втрачають своїх властивостей і не деформуються з часом, в той же час вони екологічні та дуже міцні. Ізоляційний матеріал EPS використовується як при будівництві нових об'єктів, так і при реновації старих. За допомогою матеріалу EPS можна утеплити будинок від підвалу до даху. Зараз пінополістирол широко використовуються для виготовлення композитних систем для зовнішньої теплоізоляції (ETICS).

Членство в громадських організаціях