Засідання експертів Секретаріату Енергетичного Співтовариства

SECRETARIAT.jpg

Директор Секретаріату Енергетичного Співтовариства Янеш Копач запросив директора Інституту Фаренюка Геннадія Григоровича, як експерта Секретаріату Енергетичного Співтовариства, прийняти участь у засіданні експертів Секретаріату Енергетичного Співтовариства, яке відбудеться 1-2 жовтня 2015 р у Відні( Австрія) у приміщенні Секретаріату.

Мета засідання - обговорення положення проекту закону щодо енергоефективності будівель, розробленого на замовлення України в рамках договору з Енергетичним суспільством.

Україна, яка споживає у загальному балансі більше 60–70 % імпортних енергоресурсів, є однією з енергозалежних країн Європи. І цьому сприяє не тільки їх відсутність, а й неефективне використання, що загрожує національним інтересам та національній безпеці країни. Тому вирішення питань енергозбереження та енергоефективності є одним з першочергових в умовах енергетичної кризи в країні.

Нагадуємо, що проект Закону України «Про енергетичну ефективність житлових і громадських будівель» було презентовано на засіданні Робочої групи з питань реформування житлово-комунального господарства України під головуванням Віце-прем’єр-міністра України – Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства В.Б. Гройсмана.

narada.jpg На порядку денному учасники наради заслухали доповідь «Про розгляд проекту Закону України «Про енергетичну ефективність житлових та громадських будівель» підготовлену директором ДП НДІ «Будівельних конструкцій» Фаренюком Г.Г.

Членство в громадських організаціях