Візит директора ДП НДІБК Геннадія Фаренюка до Інституту будівельних технологій (Instytut Techniki Budowlanej) у Варшаві (Польща).

30 січня 2023 року директор ДП НДІБК Геннадій Фаренюк здійснив візит до Інституту будівельних технологій (Instytut Techniki Budowlanej) у м.Варшаві (Польща).

Інститут будівельних технологій (Instytut Techniki Budowlanej, ITB) - провідний науково-дослідний інститут Польщі у галузі будівництва. Діяльність ITB охоплює такі питання, як розвиток з урахуванням раціонального природокористування в секторі будівництва, безпеки та надійності конструкцій, гігієни житлової середовища, захисту від шуму та вібрації, безпеки та комфорту, раціонального використання енергії всередині будинку, довговічності будинку, пожежної безпеки будівельних робіт, технічної безпеки, діагностики в будівництві, якості будівель, екології будівель, модернізації житлових споруд, континентальне та гідротехнічне будівництво, електричні системи та будівельна фурнітура, а також металопродукція.

За 75 років свого існування ITB став лідером у створенні польської та європейської будівельної промисловості, ITB акредитовано Польським центром акредитації (PCA) в якості органу з сертифікації продукції, а також органу з сертифікації системи управління. ITB проводить сертифікацію по всій Європі та Азії.
Інститут також є нотифікованим суб'єктом Європейської комісії та інших держав-членів ЄС, бере участь у процедурах оцінки та перевірки стабільності характеристик будівельної продукції.

Під час візиту до Інституту будівельних технологій директор ДП НДІБК Геннадій Фаренюк провів перемовини з керівництвом Інституту, ознайомився з роботою лабораторій та центру сертифікації ІТВ.

1.jpg
Директор ДП НДІБК Геннадій Фаренюк відвідав лабораторії
Інституту будівельних технологій у м. Варшаві


  
5.jpg
Геннадій Фаренюк з директором Інституту будівельних технологій Робертом Геріло


4.jpg
Геннадій Фаренюк з директором  Інституту будівельних технологій Робертом Геріло та керівницею
 департаменту технічних оцінок та технічних рекомендацій Анною Кукульською-Грабовською

30 січня 2023 року у штаб-квартирі ITB у Варшаві відбулося підписання договору про співпрацю між Державним підприємством «Державний науково-дослідний інститут будівельних конструкцій» (ДП НДІБК) та Інститутом будівельних технологій (ІТВ).

Угода була підписана директором Державного підприємства «Державний науково-дослідний інститут будівельних конструкцій» доктором технічних наук,  професором Геннадієм Фаренюком та директором Інституту будівельних технологій доктором технічних наук Робертом Геріло.


3.jpg
Підписання договору про співпрацю між Державним підприємством 
«Державний науково-дослідний інститут будівельних конструкцій» (ДП НДІБК) 
та Інститутом будівельних технологій (ІТВ)


6.jpg

Метою угоди є об'єднання зусиль обох науково-дослідних установ для співробітництва в галузі обміну інформацією та досвідом виконання наукових досліджень, а також процедур оцінки відповідності та технічної оцінки на національному та європейському рівні.

Членство в громадських організаціях