Участь директора ДП НДІБК Геннадія Фаренюка у Міжнародній будівельній конвенції

31 січня 2023 року директор ДП НДІБК Геннадій Фаренюк взяв участь у  Міжнародній будівельній конвенції Польща-Україна, що відбулася в Познаньському конгрес-центрі в рамках Будівельного Економічного Форуму BUILD4FUTURE.

Форум BUILD4FUTURE – це дводенний захід, присвячений останнім подіям широкого розуміння будівельного ринку в Польщі та Європі. Міжнародна будівельна конвенція Польща-Україна – це перша така зустріч представників будівельної індустрії Польщі та України, присвячена виключно питанням будівництва в генеральному плані відбудови України. Водночас це також перша зустріч представників будівельної галузі Західної Європи та Скандинавії, присвячена потенційній співпраці у відбудові України. Мета конвенції – відповісти на багато запитань, пов’язаних із поточним станом співпраці з українським ринком у сфері будівництва. Його учасники намагались визначити, яка державна підтримка для польських будівельних компаній та фінансова підтримка для виходу на український ринок необхідні на даний момент. Також мова йшла про надзвичайно важливі питання щодо страхування та гарантій.

Директор Державного підприємства «Державний науково-дослідний інститут будівельних конструкцій» Геннадій Фаренюк виступив на Конвенцї з доповіддю, а також прийняв участь у панельній дискусії “Концепції відбудови України та участі польського будівельного сектору. Форум практичного досвіду будівництва в Україні - досвід польських компаній”.

2.jpg

IMG-20230131-WA0002.jpg

IMG-20230131-WA0003.jpg



Членство в громадських організаціях