Участь директора ДП НДІБК Г.Г.Фаренюка у засіданні Технічної Ради fib

fib.JPG

18 вересня 2021 року директор ДП НДІБК Г.Г.Фаренюк взяв участь у засіданні Технічної Ради Міжнародної федерації бетону (fib), що відбулося у штаб квартирі fib у Федеральній Політехнічній школі Лозанни (Швейцарія).  

На засіданні розглядалася низка питань, що формують основу діяльності fib. Зокрема,  Президент fib доктор Акіо Касуга надав звіт про розвиток екологічних бетонних конструкцій класу zero cement, що знижують викиди CO2 з урахуванням всього життєвого циклу будівель.
 
Наступним питанням порядку денного  був  звіт голів 10 робочих комісій  fib, де детально розглядалася робота робочих груп та підгруп цих комісій за час, що минув з останнього засідання Технічної ради, їх  досягнення та майбутні завдання. Було затверджено  створення нових робочих груп та, відповідно, голів цих груп, затверджено нових голів існуючих груп. Голови робочих комісій надали інформацію щодо бюлетенів fib, над якими працюють робочі групи, про їх зв'язок з проектом Модельного коду 2020,  також було визначено стан підготовки бюлетенів до публікації. 

За підсумками усіх заслуханих звітів засідання було закрито виступом Генерального секретаря fib Давіда Фернандеса Ордонеза. 


1.jpg


2.jpg






Членство в громадських організаціях