Термомодернізація будівель і споруд

18 вересня на базі ДП «Державний науково-дослідний інститут будівельних конструкцій» відбувся круглий стіл на тему: «Можливості прискорення термомодернізації в Україні».

Участь у заході взяли  представники Міністерства розвитку громад та територій України, експерти Фонду енергоефективності, Асоціації управителів житла, начальники управлінь житлово-комунального господарства міських рад та бізнес-компанії, які створюють енергоефективні рішення для термомодернізації будинків.


На засіданні були заслухані доповіді:

ФАРЕНЮК Геннадій Григорович, директор ДП «Державний науково-дослідний інститут будівельних конструкцій», доктор технічних наук, професор

ПЕТРУНІН Дмитро Ігорович, генеральний директор Директорату енергоефективності Мінрегіону;

ВОСКОБІЙНИК Олена Павлівна, т.в.о генерального директора Директорату технічного регулювання у будівництві Мінрегіону, доктор технічних наук;

ФАРЕНЮК Єгор Геннадійович, технічний директор ДУ «Фонд енергоефективності», кандидат технічних наук


DSC02031.JPG


DSC02084++.jpg


DSC02073.JPG


DSC02104.JPG


photo5424848839845720164.jpg


Резолюція Круглого столу:

Учасники засідання прийшли до єдиної позиції щодо прискорення розробки змін до нормативних актів та документів у галузі енергоефективності.
Створити публічний майданчик для висвітлення технічних рішень та матеріалів, що застосовуються під час комплексної термомодернізації та мають відповідне підтвердження відповідності. 



Членство в громадських організаціях