Широке громадське обговорення проєктів національних стандартів з питань розрахунку енергоспоживання та вибору теплоізоляційного матеріалу для утеплення

ДП НДІБК запрошує до широкого громадського обговорення проєктів національних стандартів з питань розрахунку енергоспоживання та вибору теплоізоляційного матеріалу для утеплення:

- проєкту ДСТУ ХХХХ:20ХХ «Енергетична ефективність будівель. Метод розрахунку енергоспоживання при опаленні, охолодженні, вентиляції, освітленні та гарячому водопостачанні»,

- проєкту ДСТУ ХХХХ:20ХХ «Методи вибору теплоізоляційного матеріалу для утеплення будівель»,

що заплановане на 17 листопада об 11:00.

На захід запрошені представники базових організацій, експерти та фахівці, які опікуються питаннями нормативної бази України.
 
У зв’язку із введенням карантинних заходів на території України буде забезпечено підключення до обговорення проєктів національних стандартів зацікавлених осіб у веб-конференції в режимі онлайн-трансляції. 

Тема веб-конференції:  «Запрошення до широкого громадського обговорення проєктів національних стандартів з питань розрахунку енергоспоживання та вибору теплоізоляційного матеріалу для утеплення»

Час проведення:  17 листопада 2021 11:00 AM Київ 

Долучитися до участі у веб-конференції на платформі Zoom можна за посиланням:

Ідентифікатор конференції: 831 0732 3553 

Код доступу: 241195

Членство в громадських організаціях