Засідання Комітету з питань енергоефективності

zus_kbu.jpg

29 травня 2015 року відбулося чергове засідання Комітету з питань енергоефективності Конфедерації будівельників України (КБУ). Зустріч відбулася в Центрі захисту дітей «Наші діти», який є першим енергозберігаючим соціальним центром в Україні.

Члени Комітету зібралися у конференц-залі для проведення засідання серед яких був запрошений і директор інституту ДП НДІБК Фаренюк Г.Г. з розгляду питання щодо Проекту Закону про енергетичну ефективність будівель.

Під час зустрічі Г. Фаренюк зазначив, що ключовим документом в питаннях енергоефективності має стати Закон про енергетичну ефективність будівель №1566, який має дати визначення правових, економічних та організаційних засад діяльності у сфері забезпечення енергетичної ефективності будівель та створити необхідні умови для раціонального споживання в них енергетичних ресурсів. Проте через низку протиріч цей законодавчий акт досі не був ухвалений, хоча робота над ним триває вже кілька років.


Учасники зустрічі зголосилися об’єднати зусилля та запросити інших колег долучитися до розробки стандартів енергоефективності будівель/продукції та відповідних сертифікатів.

Детальна інформація на сайті http://kbu.org.ua


<<Назад

Членство в громадських організаціях