Конференція «Інституційні та технічні аспекти реформування житлово - комунального господарства»

10 листопада 2015 року на території Міжнародного виставкового центру (м. Київ, Броварський проспект, 15) за підтримки Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України відбулося відкриття ХI Міжнародного конгресу «Інституційні та технічні аспекти реформування житлово-комунального господарства».

З вітальним словом перед учасниками Конгресу виступив Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Зубко.

У рамках Конгресу відбулася Конференція «Інституційні та технічні аспекти реформування житлово - комунального господарства». На якій Директор ДП «Державний науково-дослідний інститут будівельних конструкцій» Г.Г. Фаренюк виступив з доповіддю «Розвиток національної законодавчої та нормативної бази з питань енергоефективності будівель». Він підкреслив, що Інститутом був виконаний значний обсяг робіт з розроблення національних нормативних документів та їх гармонізації з Єврокодами в Україні, що дозволяє вирішувати питання енергоефективності не тільки при проектуванні та будівництві нових, а й при реконструкції і термомодернізації раніше зведених будівель.

На конференції бути розглянуті стратегічні питання розвитку та реформування житлово-комунального господарства, формування і реалізації державної політики у сфері енергоефективності та ресурсозбереження в житлово-комунальному господарстві.

В роботі взяли участь близько 180 керівників обласних, міських та районних Рад і державних адміністрацій, представники вітчизняних та міжнародних організацій і фондів, провідні фахівці, науковці, представники місцевої влади та громадських утворень, енергоаудитори, а також керівники та спеціалісти житлово-комунального господарства із регіонів України.

Членство в громадських організаціях