Участь директора ДП НДІБК Геннадія Фаренюка у Міжнародному конгресі BAUZ!


bauz_logo_web_klein (1).gif


29-30 березня 2023 року директор ДП НДІБК Геннадій Фаренюк взяв участь у Міжнародному конгресі зі сталого будівництва BAUZ!, що відбувся у м. Відень, Австрія.

Міжнародний конгрес зі сталого будівництва BAUZ! був присвячений необхідності організації будівництва на основі принципів сталого розвитку. Акцент 20-го Віденського конгресу сталого будівництва BAUZ!2023 було зроблено на найновітніших дослідженнях та розгляді кожного етапу будівництва з точки зору сталого розвитку. На Конгресі розглядалися питання зведення будівель від планування до організації будівництва, питання реконструкції та модернізації, вибору матеріалів, їх довговічності та подальшої переробки.
 
Учасниками Конгресу BAUZ! стали архітектори, проектувальники, інжинірингові компанії, дипломовані інженери, технічні консультанти, університети та університети прикладних наук, представники міністерств, органів влади, зовнішніх державних установ, неурядових організацій громадянського суспільства, органів, що представляють інтереси промислового сектору, виробники будівельної продукції, будівельних комплектуючих, будівельних інженерних систем.

Директор Державного підприємства «Державний науково-дослідний інститут будівельних конструкцій» доктор технічних наук, професор Геннадій Фаренюк виступив на Міжнародному конгресі  BAUZ! з доповіддю на тему «Будівельна галузь України та передумови її реконструкції на принципах сталого розвитку», а також взяв участь у панельній дискусії «Стала реконструкція України», що відбулась у рамках Конгресу.


2.jpg



IMG-976369594920a0b77fa236ae7a76b17a-V.jpg

Членство в громадських організаціях