Участь директора ДП НДІБК Геннадія Фаренюка у 15-й сесії Європейського економічного конгресу

1.jpg

24-26 квітня 2023 року директор ДП НДІБК Геннадій Фаренюк брав участь у 15-й сесії Європейського економічного конгресу, що відбувалася у м. Катовіце, Польща.

Європейський економічний конгрес – один із найбільших економічних заходів Центральної Європи. Протягом багатьох років Конгрес дає точні діагнози щодо економічної ситуації в Європі та світі. Це вказує на нові тенденції, що впливають на перспективи економіки. Останніми роками роль Конгресу як відкритого форуму для публічних дебатів щодо майбутнього економіки посилилася перед обличчям великої кількості накопичених криз і викликів геополітичного та соціально-економічного характеру.

До порядку денного 15-ї сесії Європейського економічного конгресу увійшли найважливіші події, тенденції та проблеми сьогодення: від війни в Україні та її глобальних наслідків до зеленої трансформації енергетичного сектору та всієї економіки та її цифровізації, конкретних ключових питань соціального розвитку, науки, торгівлі та міжнародного співробітництва, комунікацій або охорони здоров'я.

У заході взяли участь політики з країн ЄС та інших світових держав, представники економічних міністерств Урядів різних країн, міжнародна група інвесторів та підприємці, які представляють різні галузі економіки. Загалом в рамках 15 сесії Конгресу  відбулося 168 сесій дебатів, а на піку – аж 18 дебатів одночасно.

Директор Державного підприємства «Державний науково-дослідний інститут будівельних конструкцій» доктор технічних наук, професор Геннадій Фаренюк виступив на 15-й сесії Європейського економічного конгресу з доповіддю на тему: «Масштаб руйнування та пошкоджень будівельної галузі України та нормативно-технічна база для відновлення», а також взяв участь у панельній дискусії «Поговоримо про відбудову України – масштаби руйнувань, перспективи, можливості», що відбулась у рамках Конгресу.

IMG-ce0adc115cd5940443888d179f0adc8a-V.jpg

IMG-2d19057ea91d57f2d4614fe4a12a6df1-V.jpg

2.jpg



Членство в громадських організаціях