Семінар з підвищення кваліфікації

   Організаторами семінару виступили: Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України (Мінрегіон), ДП «Державний науково-дослідний інститут будівельних конструкцій» (ДП НДІБК), Одеська державна академія будівництва та архітектури (ОДАБА), Українська Асоціація сейсмостійкого будівництва.
     У семінарі взяли участь: фахівці науково-дослідних, проектних, будівельних організацій, приватні підприємці, працівники управлінь та відділів капітального будівництва, служб спостереження за безпечною експлуатацією будівель та споруд.
     Семінар проводився як комплекс заходів з обговорення основних положень нормативних актів та документів щодо проектування, будівництва, реконструкції та експлуатації будівель та споруд у сейсмічних районах України.
     З вітальним словом до учасників семінару звернувся директор ДП НДІБК Геннадій Григорович Фаренюк.
     Перед слухачами семінару виступили: Перший заступник директора ДП НДІБК з наукової роботи Юрій Іванович Немчинов, ректор ОДАБА Анатолій Володимирович Ковров,  заступник директора ДП НДІБК з наукової та нормативно-методичної роботи Василь Григорович Тарасюк, науковці ДП НДІБК та інші фахівці будівельної галузі.

IMG_9091.JPG     IMG_9069.JPG

IMG_9109.JPG     IMG_9025.JPG

IMG_9193.JPG    IMG_9205.JPG

IMG_9042.JPG

Членство в громадських організаціях