Меморандум про співпрацю між ДП НДІБК та ICC Ukraine

11 травня 2023 року Державне підприємство «Державний науково-дослідний інститут будівельних конструкцій (ДП НДІБК) уклало Меморандум про співпрацю з  Асоціацією «Український національний комітет Міжнародної Торгової Палати» (ICC Ukraine).

Міжнародна Торгова Палата (ICC) − найвпливовіша організація у сфері бізнесу зі штаб-квартирою у Парижі − об’єднує бізнес з 1919 року. Сьогодні глобальна мережа ICC включає понад 6,5 млн. компаній, палат та асоціацій зі 142 країн світу та має мережу 90 Національних комітетів. ICC розробляє правила ведення бізнесу, які використовуються суб’єктами господарювання світу у міжнародному та внутрішньому співробітництві, зокрема: Incoterms®, типові міжнародні комерційні договори, уніфіковані правила щодо застосування інструментів торгового фінансування, практики арбітражу тощо.

Український національний комітет Міжнародної Торгової Палати (ICC Ukraine) − перший національний комітет на території України, створений у 1998 році. На сьогодні ICC Ukraine об’єднує національні підприємства та компанії-нерезиденти, які представляють великий та середній бізнес.

ICC Ukraine — єдина організація, яка отримала статус спостерігача при ООН відповідно до Рішення 71 сесії Генеральної Асамблеї ООН.

Метою підписання Меморандуму між ДП НДІБК та  ICC Ukraine є об’єднання зусиль у напрямку реалізації заходів, проектів та програм, спрямованих на задоволення і захист соціальних, освітніх, національно-культурних та інших інтересів громад України, розвитку наукових досліджень, створення спільних проектів в рамках масштабної програми відновлення та відбудови України. 


1.jpg


5.jpg

6.jpg

Членство в громадських організаціях