Міжнародний Форум “ЖКГ-Експо-2015”

IMG_1268.JPG

17-19 листопада 2015 року в м. Астана (Республіка Казахстан) у виставковому центрі “Корме” відбувся Міжнародний Форум “ЖКГ-Експо-2015”.

У рамках вищезгаданого заходу проводилась VIII Міжнародна виставка “ЖКГ-Експо-2015” та V Міжнародна конференція “Енергоефективне ЖКГ та інноваційна будівельна індустрія Казахстану”.

З офіційним візитом на відкриття конференції та ознайомлення з виставкою був запрошений директор ДП НДІБК Фаренюк Геннадій Григорович, на якій презентував доповідь: «Розвиток законодавчої та нормативної бази як основа забезпечення енергоефективності будівель. Досвід України».


IMG_1359.JPG  IMG_1398.JPG

Форум відбувся за офіційної підтримки Міністерством національної економіки Республіки Казахстан (РК) за підтримки Комітету у справах будівництва, ЖКГ та управління земельними ресурсами; Міністерства інвестицій та розвитку РК; Міністерства енергетики РК; Акімат м. Астана; Союзу Будівельників Казахстану.

Співорганізаторами форуму виступили: АТ «Казахстанський центр модернізації та розвитку ЖКГ»; ПРООН в Казахстані; Національна палата ЖКГ та будівництва РК; Коаліція за «зелену економіку» і розвиток G-global; Виставкова компанія «Fair Expo».


IMG_1402.JPG   

Конференція містила пленарне засідання і спеціалізовані сесійні засідання з питань розвитку сфери ЖКГ, будівництва, енергозбереження, створення оптимальної моделі житлових відносин, міжнародного досвіду модернізації ЖКГ, впровадження інноваційних технологій і залучення інвестицій.

У роботі Форуму взяли участь вчені та фахівці, запрошені з Білорусії, Німеччини, Туреччини, Бельгії, Китаю, Південної Кореї та інші.

Лист подяки від Голови Правління Акціонерного Товариства "Казахстанський центр модернізіції та розвитку ЖКГ"  С.Чайжунусова

list_blagodarnost.jpg


Членство в громадських організаціях