ХIІ Всеукраїнська науково-технічна конференція «Будівництво в сейсмічних районах України»

23-25 вересня 2021 року у м. Одеса пройшла XII Всеукраїнська науково-технічна конференція «Будівництво у сейсмічних районах України» за участю іноземних фахівців.

Конференція була організована за підтримки Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, Академії будівництва України, Конфедерації будівельників України, Державного підприємства «Державний  науково-дослідний інститут будівельних конструкцій», Одеської державної академії будівництва та архітектури, Інституту геофізики імені С.І. Субботіна Національної академії наук України, Всеукраїнської громадської організації «Асоціація «Укргідроенерго», Академії енергетики України, ТОВ «ЛІРА-САПР»,  ТОВ «Стікон» та інших. 


1.jpg

 З вітальним словом до учасників конференції звернулись:
Фаренюк Геннадій Григорович, доктор технічних наук, професор, директор Державного підприємства «Державний науково-дослідний інститут будівельних конструкцій», 
Ковров Анатолій Володимирович, кандидат технічних наук, професор, ректор Одеської державної академії будівництва та архітектури, 
Підгайний Сергій Григорович, заступник голови Одеської обласної державної адміністрації, 
Немчинов Юрій Іванович, доктор технічних наук, професор, заступник директора з наукової роботи Державного підприємства «Державний науково-дослідний інститут будівельних конструкцій». 

У конференції взяли участь більше шестидесяти представників науково-дослідних інститутів, вищих навчальних закладів, Академії будівництва України, Конфедерації будівельників України, інших організацій та компаній будівельного спрямування України, Федаративної Республіки Німеччини та  Республіки Казахстан. 

 
IMG-12919de0d86ad921cc5260459c7b6ff8-V.jpg


В рамках ХIІ Всеукраїнської науково-технічної конференції «Будівництво в сейсмічних районах України» відбулося підписання Меморандуму про співробітництво між Державним підприємством «Державний науково-дослідний інститут будівельних конструкцій» та ТОВ «Казахський науково-дослідний і проектний інститут будівництва та архітектури», який засвідчив прагнення розвивати і зміцнювати взаємовигідне співробітництво між Україною та Республікою Казахстан в галузі науки та освіти, вносячи тим самим внесок в економічний та соціальний розвиток обох країн і забезпечуючи інтеграцію в світовий науково-освітній простір. Згідно Меморандуму сторони сприятимуть взаємовигідному співробітництву, спрямованому на розробку та актуалізацію наукових та інноваційних освітніх програм, забезпечення високоякісної підготовки, перепідготовки, підвищення кваліфікації фахівців, на основі принципів рівноправності і взаємної вигоди, створюючи для цього необхідні умови.


IMG_4830b.jpg

Членство в громадських організаціях