11 грудня 2018 року в Національному академічному театрі опери та балету України імені Т.Г. Шевченка відбулось урочисте засідання з нагоди відзначення 75-річчя Державного підприємства «Державний науково-дослідний інститут будівельних конструкцій»



     Урочисте засідання розпочалося із привітань Віце-прем’єр-міністра України – Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України  Геннадія Григоровича Зубка. Геннадій Григорович Зубко вручив Директору ДП НДІБК Геннадію Григоровичу Фаренюку Адресний вітальний лист з нагоди 75-річчя від дня заснування Інституту. Геннадій Григорович Зубко звернув увагу, що за участі інституту впроваджуються не прості та дуже важливі для країни реформи, такі як дерегуляція у будівництві та енергоефективність, та побажав нових звершень на шляху розбудови української держави та безупинного руху до успіхів.


 

 
     
      З привітаннями виступив Перший заступник Голови Комітету Верховної Ради України з питань будівництва, містобудування і житлово-комунального господарства Дмитро Йосипович Андрієвський та нагородив Почесною грамотою Верховної Ради України «За заслуги перед Українським народом» та Почесною грамотою Комітету з питань будівництва, містобудування і житлово-комунального господарства Верховної Ради України трудовий колектив Державного підприємства «Державний науково-дослідний інститут будівельних конструкцій» за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди 75-річчя від дня заснування Інституту.



     Колектив інституту привітали:

- Перший заступник Голови Солом’янської районної в м. Києві держадміністрації Володимир Вікторович  Бялковський  нагородив трудовий колектив  та визначних науковців  Інституту Почесними грамотами Голови Київської міської державної адміністрації  за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди 75-річчя від дня заснування Інституту. 




- Представник Святійшого Патріарха Київського і всієї Руси-України ФІЛАРЕТА Архієпископ Макарівський Ізяслав.




- Академік Національної Академії наук України, Член Президії НАН України, заступник директора Інституту електрозварювання імені Є.О. Патона Національної академії наук України Леонід  Михайлович Лобанов передав привітання від колективу  Інституту електрозварювання, який багато років плідно співпрацює з ДП НДІБК. 




- Дійсний член Академії будівництва України, Віце-президент Конфедерації будівельників України, кандидат економічних наук Анатолій Всеволодович Беркута нагородив  Премією Академії будівництва України творчий колектив ДП НДІБК та інших знаних фахівців, а також вручив Почесні грамоти Академії будівництва України науковцям Інституту.

   


- Президент Будівельної Палати України, Герой України Петро Степанович Шилюк нагородив Почесними грамотами Будівельної Палати України трудовий колектив Інституту та окремих науковців ДП НДІБК за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди 75-річчя від дня заснування Інституту. 




- Виконавчий директор Конфедерації будівельників України Віталій Олегович Грусевич нагородив директора Інституту «Зіркою слави» «За заслуги» за особистий внесок у розбудову  України, а також вручив науковцям Інституту Почесні грамоти Конфедерації будівельників України.





- Віце-президент Національної спілки архітекторів України Олександр Павлович Чижевський нагородив фахівців ДП НДІБК Почесними грамотами Національної спілки архітекторів України.




- Голова профспілки працівників будівництва і промисловості будівельних матеріалів Микола Миколайович Осадченко нагородив активістів профспілкового комітету ДП НДІБК Почесними грамотами Профспілки за багаторічну активну роботу в галузевій профспілці і значний особистий внесок у захист трудових прав.


- Президент Київської торгово-промислової палати, заслужений економіст України Микола Васильович Засульський нагородив колектив ДП НДІБК  відзнакою «За комерційний престиж» та фахівців Інституту Почесними грамотами Торгово-промислової Палати України та Київської торгово-промислової палати. 




- Віце-президент Міжнародної Асамблеї ділових кіл, офіційний дипломатичний представник Європейської Асамблеї в Україні, академік Академії Соціального управління Віктор Володимирович Вознюк нагородив колектив ДП НДІБК Великим Ювілейним національним кубком «Лідер України» «За досягнення лідируючих позицій в  будівельній науці» та з нагоди 75-річчя від дня заснування Інституту та директора Інституту орденом «Лідер України» за заслуги перед Україною і за вагомі професійні досягнення. Віктор Володимирович нагородив також науковців ДП НДІБК Почесними грамотами Всеукраїнського науково-дослідного центру ефективного управління за високий професіоналізм та вагомий особистий внесок у розвиток науково-технічної діяльності Інституту.





- Президент Академії енергетики України, заступник голови Громадської ради при Міністерстві енергетики та вугільної промисловості України, доктор технічних наук Юрій Георгійович Ковальчук нагородив ДП НДІБК відомчою нагородою - орденом "За заслуги в розвитку енергетики України".



        Під час урочистого засідання його учасникам було продемонстровано документальний фільм про ДП НДІБК, який стисло відображає історію та сьогодення Інституту.
     З нагоди ювілею до ДП НДІБК надійшли численні вітання від вищих учбових закладів, науково-дослідних інститутів, громадських наукових об'єднань, вітчизняних та міжнародних наукових організацій та замовників із поздоровленнями і побажаннями подальшого розвитку та тісної співпраці.

 






     

 

   












  

















    

 

  

 

Членство в громадських організаціях